Steun onze missieSteun onze missie

Steun onze missie

IMAGE_TEXT
Je kunt Mooyland op verschillende manieren ondersteunen: als appeldonateur, maar ook met je spierballen, tijd, geld of grond. Word vrijwilliger bij Mooyland en help mee met plukken, persen en bottelen. Werken en genieten gaan bij ons hand in hand: we doen rustig aan en nemen de tijd voor een uitgebreide boerenlunch en een koude cider na afloop. Samen geven we een nieuwe bestemming aan oude fruitrassen en houden we de hoogstamboomgaarden in Drenthe overeind. Tevens voorkomen we dat mooi fruit op de composthoop belandt. Je kunt ook helpen bij het onderhoud van de boomgaarden. Met Landschapsbeheer Drenthe heeft Mooyland de Hoogstambrigade Coevorden opgezet. Deze vrijwillige brigade onderhoud de hoogstamfruitbomen in Coevorden en omstreken. Dit werk vind in de wintermaanden plaats.
IMAGE_TEXT
Je kunt Mooyland ook financieel of met grond ondersteunen via Stichting Mooyland. Met die stichting werken wij aan “levende landschappen van overvloed door natuur en landbouw met elkaar te verbinden”. Met de cidermakerij en de stichting hebben we de basis gelegd voor onze grote droom: Mooyland moet uitgroeien tot een natuurboerderij. Frank, de oprichter van Mooyland, wil boer én natuurbeschermer worden en een plek creëren waar landbouw en natuur elkaar versterken, een boerderij en natuurorganisatie in één. Een plek waar we zelf fruit, noten en groenten telen en waar we meer producten dan cider alleen maken. Frank oriënteert zich momenteel op het maken van stroop en ziet ook kansen in de verwerking van walnoten. Mooyland is in beweging en groeit gestaag richting de boerderij van de toekomst.
CALL_TO_ACTION
Wil je aanhaken als vrijwilliger bij Mooyland of bij de Hoogstambrigade? Heb je grond beschikbaar of wil je ons financieel steunen? We horen graag van je!
Hoogstamboomgaarden herbergen bijzondere oude fruitrassen en zijn een waar paradijs voor bijen, vogels en beestjes. Met elk glas draag je bij aan het behoud!
2x per week worden bestellingen met zorg en aandacht verwerkt. We gebruiken speciale, breukvrije flesdozen. Verzending via PostNL.
Betalingen verlopen via een beveiligde betaalomgeving en versleutelde verbinding. We respecteren je privacy en delen je gegevens met niemand.
Gemaakt van lokale, onbespoten appels en peren. We werken met natuurlijke, spontane vergisting en maken geen gebruik van overbodige toevoegingen.

Contact

Heb je een vraag? Wil je appels doneren? Of meehelpen in de cidermakerij? Laat het ons weten!