Klantenservice

Cider bestellen bij Mooyland

Cidermakers en serviceverleners

Klantenservice

Zo werkt bestellen bij Mooyland


Verzending en levertijd
Wij verzenden je cider in speciale flessendozen via PostNL. Twee keer per week pakken we de pakketjes in meestal op dinsdag en op vrijdag. Je kunt de cider (over het algemeen) de volgende dag verwachten. Mocht je je cider op een bepaalde dag willen ontvangen, dan kan je dat bij je bestelling aangeven of even mailen naar cider@mooyland.nl De vaste verzendkosten bedragen 7,95.

Ophalen
Mocht je in de buurt wonen, dan ben je ook welkom in Benneveld. Je kunt pinnen bij de achterdeur. Maak wel even een afspraak, dat voorkomt dat je voor een dichte deur staat.

Retourneren
Niet goed, geld terug. Ongeopende flessen kunnen altijd worden teruggestuurd. Je krijgt je geld uiteraard terug. De eventuele verzendkosten zijn wel voor rekening van de afzender. Verpak de flessen a.u.b. zorgvuldig of stuur ze terug in de originele verzenddoos. De cider kan ook worden afgegeven in overleg.  Retourneren kan tot 3 maanden na aankoop.

Klachten
Heb je een klacht over Mooyland? Laat het ons a.u.b. weten via cider@mooyland.nl Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Betalen
Je kunt online betalen via iDeal en aan de deur kan je pinnen. Eventueel kan je ook (gepast) contant betalen, maar wij hebben de voorkeur voor pinnen.

Voorwaarden
Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Privacy
Bekijk hier ons privacy- en cookie statement.

Jouw bestelling maakt het verschil

Wil jij ook bijdragen een mooier landschap en meer biodiversiteit?

Behoud de boomgaarden

Hoogstamboomgaarden herbergen bijzondere oude fruitrassen en zijn een waar paradijs voor bijen, vogels en beestjes. Met elk glas draag je bij aan het behoud!

Verzending vanuit Drenthe

2x per week worden bestellingen met zorg en aandacht verwerkt. We gebruiken speciale, breukvrije flesdozen. Verzending via PostNL.

Veilig betalen en bestellen

Betalingen verlopen via een beveiligde betaalomgeving en versleutelde verbinding. We respecteren je privacy en delen je gegevens met niemand.

Puur natuurlijk product

Gemaakt van lokale, onbespoten appels en peren. We werken met natuurlijke, spontane vergisting en maken geen gebruik van overbodige toevoegingen.

Winkelwagen