Word ook appeldonateur

Doneer je fruit

Heb je appels, peren, kweeperen of mispels over waar je niets mee doet? Word dan appeldonateur!

Doe mee!

In ruil voor elke 15 kilo fruit ontvang je een fles Mooyland Cider retour. Als je ze zelf plukt dan krijg je voor iedere 10 kilo een fles. Ook appels en (stoof)peren die je zelf niet lekker vindt zijn vaak juist heel geschikt voor het maken van cider. Appels en peren over? Neem dan contact op!

Inbrengdagen 
We organiseren dit jaar een aantal inbrengdagen waarop je appels en peren kunt komen brengen direct bij de cidermakerij.

Deze inbrengdagen vinden plaats op:

Vrijdagmiddag 22 september van 14 tot 17 uur
Zaterdag 30 september van 9 tot 17 uur
Zaterdag 7 oktober van 9 tot 17 uur
Zaterdag 14 oktober van 9 tot 17 uur

De cidermakerij is gevestigd op Bennevelderstraat nummer 28. Als je de oprit opkomt en doorrijdt tot het einde zie je een zwarte schuur, daarin is de cidermakerij gevestigd. Je kunt achterop het erf gemakkelijk omkeren.

Volg ons verhaal
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze versturen we 4x per jaar. Via deze nieuwsbrief proberen we écht verbinding te maken met onze appeldonateurs, klanten, vrijwilligers en fans. Want waar vind je tegenwoordig nog tijd en ruimte voor een goed verhaal? Social media zijn leuk, maar bijzonder vluchtig. Wij doen het liever wat langzamer aan en met meer aandacht. Mooyland is een bedrijf met een missie en een verhaal. Wij geloven in directe verbinding met onze achterban. Een mooi papieren magazine zou daar geweldig bij passen, maar is vooralsnog een droom. Dus tot die tijd hopen we je te mogen mailen. Alvast bedankt en tot ziens in je mailbox!

Jouw appels en peren in Mooyland cider

Tover je fruit om tot overheerlijke cider

Behoud de boomgaarden

Hoogstamboomgaarden herbergen bijzondere oude fruitrassen en zijn een waar paradijs voor bijen, vogels en beestjes. Met elk glas draag je bij aan het behoud!

Verzending vanuit Drenthe

2x per week worden bestellingen met zorg en aandacht verwerkt. We gebruiken speciale, breukvrije flesdozen. Verzending via PostNL.

Veilig betalen en bestellen

Betalingen verlopen via een beveiligde betaalomgeving en versleutelde verbinding. We respecteren je privacy en delen je gegevens met niemand.

Puur natuurlijk product

Gemaakt van lokale, onbespoten appels en peren. We werken met natuurlijke, spontane vergisting en maken geen gebruik van overbodige toevoegingen.

Winkelwagen